Trenzo kappers


Go to content

Kapsalon Utrecht


Kapsalon Utrecht


Openingstijden


maandag........08.30 - 18.00

dinsdag..........08.30 - 18.00
woensdag
......i08.30 - 18.00
donderdag
...iii.08.30 - 18.00
vrijdag
..........iii08.30 - 20.30
zaterdag
........i08.00 - 15.00Contact

Trenzo Kappers
Koningin Julianastraat 4
3991 DJ Houten
Telefoon: 030 - 637 61 04
Welkom op de website van kapsalon Trenzo Utrecht - Houten. Deze beauty salon was in oorsprong een kapsalon die half 2012 is uitgebreid tot een luxe schoonheidssalon. Wij zijn een stijlbewuste kapsalon met een eigen creatieve identiteit. Bij de kapsalon zijn wij op de hoogte van de laatste trends en staat de klant centraal. Bij kapsalon Utrecht staat een enthausiast team voor u klaar. De prijzen die in de kapsalon worden gehanteerd kunt u vinden door op deze link te klikken.

Wat kunt u verwachten bij Kapsalon Trenzo Utrecht?
Onze kapsalon in Utrecht - Houten is stijlvol ingericht en bij deze kapsalon staat u als klant centraal. U kunt een afspraak maken bij de kapsalon waardoor wij de tijd kunnen nemen om een topprestatie te leveren. Met het team van onze kapsalon gaan we regelmatig langs bij workshops en shops om op de hoogte te blijven van de laatste trends, zodat u in de kapsalon altijd weer wat nieuws kunt verwachten.

Kapsalon Utrecht en meer
In onze kasalon zijn wij u zo breed mogelijk van dienst. Zo kunt u gebruik maken van de trendy kapsalon, maar ook een behandeling nemen in ons schoonheidsinstituut. In de kapsalon bieden we leerlingkappers de kans om een geweldig vak te leren. Onze kapsalon is een erkend leerbedrijf. Wilt u een afspraak maken voor de kapsalon, kunt gerust contact opnemen met de kapsalon of neem een kijkje op de impressiepagina van deze website en laat u overtuigen door kapsalon Trenzo Utrecht.


Back to content | Back to main menu