Wimperextensions

Prachtige Wimpers

Prachtige lange volle wimpers door wimperextensions. Of u korte of rechte wimpers heeft maakt niks uit. Laat uw ogen meer opvallen en stralen. U heeft geen mascara meer nodig. De wimperextensions zijn permanent gekruld, waterbestendig en in verschillende lengtes.

De wimperextensions zijn permanent gekruld, waterbestendig en in verschillende lengtes. Onze wimperspecialist kijkt en overlegd met u wat het beste bij u past. Doordat ieder persoon van nature regelmatig een aantal wimpers verliest, moeten er periodiek opvulbehandelingen gedaan worden. Het verschilt per persoon hoeveel tijd er tussen opvulbehandelingen zit, dit varieert van 2 tot 4 weken. Wij werken met verschillende technieken voor het zetten van de wimperextensions, namelijk; One by One, 2D Volume Lashes en Russian Volume.

Ook is het dus bij ons mogelijk om opvulbehandelingen te laten doen, mits de set wimperextensions bij ons in de schoonheidssalon gezet is. Heeft u in een andere salon de wimperverlenging gedaan? Dan raden wij u aan om bij ons de wimperextensions te laten verwijderen, om vervolgens een nieuwe set bij u te zetten. Zo worden er steeds met de zelfde extensions en lijm gewerkt, zodat u
altijd het mooiste resultaat behaald. Bij onze tarieven staat wat de opvulbehandelingen kosten.

 

Klik hier om onze prijslijst te bekijken.

Voordelen Wimperverlenging

  • Opstaan met een prachtig oogopslag
  • Natuurlijke uitstraling
  • Lengte, dikte en curve aangepast aan uw wensen
  • U voelt de wimperextensions niet zitten
  • Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers voor schitterende uitgesproken ogen
  • Bestand tegen water, licht, zon en zee
  • Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie
  • Maakt mascara, wimpers verven of wimperkruller overbodig
  • De wimperverlenging wordt pijnloos opgebracht

Heeft u interesse in wimperverlenging? Kijk verder op onze website naar de verschillende technieken wimperextensions die mogelijk zijn. Als u nog vragen heeft kunt u altijd bellen of langs komen in onze kapsalon/schoonheidssalon. Onze wimperspecialiste legt het graag nog aan u uit onder het genot van een kopje koffie of thee.

Technieken Wimperverlening

Bij ons in de schoonheidssalon in Houten hebben wij 3 verschillende technieken op het gebied van wimperextensions. Welke techniek bij u past, is geheel persoonlijk. Het is maar net wat uw wens is en wat u ervan verwacht. Onze wimperspecialiste kijkt met u samen, welke techniek bij u het meest geschikt is. De volgende technieken worden in onze salon toegepast: One by One, 2D Volume Lashes en Russian Volume.

One by One Lashes

Wimperextensions zijn semi-permanente wimperhaartjes, gemaakt van hoogwaardige anti allergisch PBT vezels (hoogwaardig synthetisch materiaal). Deze wimperhaartjes worden bij alle technieken bij ons in de salon gebruikt. Bij One by One wordt elk individueel natuurlijk wimperhaartje verlengd met 1 extension. De extensions worden één voor één op een natuurlijke wimperhaar geplaatst. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, zacht en flexibel. Ook is het bevestigingsmiddel niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. U krijgt een mooi natuurlijk effect doordat elk wimperhaartje met een extension is verlengd.

2D Volume Lashes

Vindt u de One by One techniek net wat te weinig en wilt u meer volume? Dan is de 2D Volume Lashes echt wat voor u. Net dat beetje meer volume op uw wimpers. Bij deze techniek wordt namelijk elk natuurlijk wimperhaartje verlengd met 2 extensions, waardoor de wimperrand een voller effect krijgt.

Russian Volume Lashes

Er is een groot verschil tussen One by One lashes en Russian Volume lashes. Bereik maximaal volume door deze behandeling te kiezen. Met meerdere flinterdunne extensions wordt er volume gecreëerd. Uw ogen spreken nu nog meer als bij de andere 2 technieken. De natuurlijke wimperhaartjes worden met meerdere extensions verlengd. Deze techniek geeft een mooi vol resultaat!

Voor de mooiste oogopslag is het aan te raden uw wenkbrauwen te laten epileren of harsen. Zo worden de wenkbrauwen mooi in model gebracht door een van onze schoonheidsspecialistes. Het kan extra aandacht naar uw ogen brengen en geeft uw gezicht een open uitdrukking. Het is geheel persoonlijk of u er voor kiest om de wenkbrauwen te laten epileren of harsen. U kunt ervoor kiezen om voor of na het zetten van wimperextensions de wenkbrauwen in model te laten brengen. Voor de prijs hiervan kunt u kijken bij de tarieven van de schoonheidssalon.