Permanente make-up

Perfect Verzorgd

Met permanente make-up (PMU) bent u dag en nacht perfect verzorgd. Ook zonder make-up heeft u een verzorgde en toch natuurlijke uitstraling. Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er op elk moment verzorgd uit wil zien.

Met PMU helpt u de natuur een handje; u hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken bij een bezoek aan het strand, het zwembad of de sauna om daarna snel uw make-up bij te moeten werken. Permanente make-up geeft u een prachtig accent aan uw natuurlijke schoonheid.

Hoe werkt permanente make-up?
Met een steriele naaldmodule wordt de pigmentatie heel ondiep in de bovenste huidlaag aangebracht. Hiermee kunnen correcties/verfraaiingen worden aangebracht. Het resultaat van de pigmentaties is verrassend natuurlijk en blijft zo’n 3 tot 5 jaar zichtbaar. De permanente make-up vervaagd doordat het in de bovenste huidlaag wordt gepigmenteerd. U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld 1x per 1 à 2 jaar het te laten bijwerken. Ongeveer 3 à 4 weken na de eerste behandeling moet u altijd terugkomen voor een nabehandeling om de puntjes op de ‘i’ te zetten.

In overleg wordt met u eerst de wenkbrauwen met potlood getekend om de kleur en vorm te gaan bepalen. Alles wordt op een natuurlijke manier bij u afgestemd. Als u en de specialist tevreden zijn over de vorm en de kleur van de wenkbrauwen, kan de behandeling beginnen. Wij werken met de hairstroke techniek, zodat het zoveel mogelijk op haartjes lijkt. Door een permanente eyeliner te laten aanbrengen, worden uw ogen geaccentueerd. Hierdoor lijken uw ogen groter en sprekender en uw wimperimplant voller.

Permanente Make-up

Permanente make-up is bestemd voor iedereen die:

  • allergisch is voor make-up
  • sauna/strandgangers
  • veel aan sport doet
  • contactlenzen of bril dragen
  • moeite of geen tijd hebben om zich op te maken
  • weinig wenkbrauwen hebben

Maak een vrijblijvende afspraak voor een intake gesprek met onze permanente make-up specialiste.