Beautysalon in Houten

Trenzo Beauty

Wij streven ernaar om uw huidconditie te verbeteren en te behouden.

Bij Trenzo Beauty in Houten vinden we het belangrijk dat u de hoogst haalbare kwaliteit krijgt met de beste producten. Zo staat het merk hannah al sinds 1979 voor huidverbetering. Onze hannah huidcoaches zorgen ervoor dat de schoonheidsbehandeling op maat perfect wordt uitgevoerd. Zij geven u eerlijke en effectieve adviezen voor uw huid.

Naast de huid verbeterende behandelingen hebben onze specialisten u nog veel meer te bieden. Manicure, GelColor by OPI, Pedicure, bindweefselmassage, permanente make-up, visagie, microdermabrasie en wimperverlenging.

Wij streven ernaar om uw huidconditie te verbeteren en te behouden. Beleef de tijd en aandacht die u verdiend en geniet van de mooie professionele behandelingen die wij bieden.

Ons Team

Tamara van Bijlevelt

Vanaf augustus 2016 ben ik werkzaam bij Trenzo Kappers & Beauty in Houten. Ik ben begonnen als stagiaire 2 dagen in de week en ben daarnaast ook als zaterdaghulp begonnen. Nadat ik de opleiding schoonheidsspecialiste heb afgerond ben ik elke dinsdagmiddag, woensdag, vrijdag en zaterdag te vinden bij Trenzo Kappers & Beauty. Nadat ik klaar was met mijn opleiding heb ik ook nog verschillende cursussen gevolgd om bij te blijven, wat ik vooral ook wil blijven doen. Zo heb ik bijvoorbeeld mijn certificaat wimperextensions behaald en ben ik ook hannah huidcoach. Wat ik vooral erg leuk vind aan mijn werk is de afwisseling, naast het schoonheidsgebied ben ik namelijk ook te vinden in de kapsalon. Hier help ik voornamelijk met het haar verven en wassen van de klanten. Het belangrijkste vind ik dat u met een tevreden en uitgerust gevoel de salon verlaat. Graag hoop ik u een keer bij mij in de stoel te zien!

Romy van Amerongen

Ik werk sinds september 2014 met veel passie bij Trenzo Kappers & Beauty in Houten. Als gecertificeerd hannah huidcoach help ik u graag om uw huid in een goede conditie te krijgen en te behouden. Ik vind het belangrijk dat er naar ieder persoon anders wordt gekeken, elke huid is tenslotte uniek en heeft andere adviezen of behandelingen nodig. Naast gediplomeerd schoonheidsspecialiste ben ik ook gediplomeerd pedicure. Goede voetverzorging wordt vaak wat minder aandacht aan besteed of zelfs vergeten, terwijl uw voeten juist uw hele lichaam dragen! Ook heb ik als specialisaties mijn certificaat voor permanente make-up en GelColor by OPI. In onze salon komt u voor een effectief verwen moment. Ik hoop u graag te ontmoeten in onze beautysalon.